Afvoer ontstoppen Gouda

Een afvoer ontstopping in Gouda doen wij graag voor u!

Zelf een afvoer ontstoppen in Gouda? Daar ziet u als een berg tegenop. Het ontstoppen met een plopper of met soda en heet water kan namelijk uren in beslag nemen, zeker als de blokkade heel diep zit of als er sprake is van een massieve vetklomp. Houd uw hoofd koel en bel onze rioolvakman in Gouda. Hier vindt u een overzicht van onze oplossingen!

Geblokkeerde afvoer toilet verhelpen
Onze expert kan met een frees de afvoer van uw toilet schoon schuren zonder het keramiek of de leidingen te beschadigen. Zitten er doekjes of maandverband vast? Dan kan de blokkade ook met een reguliere ontstoppingsveer verholpen worden. Soms moet het toilet wel gedemonteerd worden voor de expert bij de blokkade kan komen.

Geblokkeerde afvoer douche of bad verhelpen
Alles wat uw wasbak kan blokkeren, kan ook de afvoer van uw bad of douche dicht laten slibben. De sifon openen van een douche gaat meestal niet zonder de vloer open te hakken. De specialist zal daarom eerder voor andere middelen kiezen. Onder een bad kan de sifon nog wel zichtbaar zijn. De expert kan deze onderzoeken op vuil of hij gaat direct aan de slag met een verenmachine of een hogedrukapparaat.

Geblokkeerde gootsteen of wasbak oplossen
In de afvoer van een gootsteen of wasbak kunnen veel haren en zeepresten blijven steken. Onze expert kan de sifon losmaken en controleren op vuil. Met waterdruk of met een frees kan de blokkade ook worden verwijderd, afhankelijk van wat de expert het meest nodig acht.

Hoe ontstaan blokkades in uw riolering?

U heeft last van één of meerdere niet-werkende afvoeren. U loopt achter met de vaat, koken is een uitdaging en u kunt zich misschien ook niet douchen of baden. Onze expert zal er alles aan doen om de oorzaak op te sporen en de blokkade op te lossen. Helaas zijn er veel oorzaken mogelijk:

 • Door dagelijks gebruik van uw afvoeren kunnen de leidingen langzaam dichtslibben.
 • In de hoofdleiding zit een blokkade, waardoor meerdere afvoeren geen water meer doorlaten.
 • Er kan sprake zijn van een kapotte leiding.
 • Zijn uw leidingen van gres? Dit soort leidingen zijn gevoeliger voor wortelgroei dan leidingen van pvc. De wortels houden de doorstroming van resten tegen.
 • Door inkrimping van de grond kan uw riool zijn verzakt, met verschoven leidingen als gevolg. De resten blijven dan tussen de leidingen steken.
 • Misschien zijn er in het verleden fouten gemaakt bij de constructie van uw riool?

Kosten afvoer ontstoppen Gouda

Chemische ontstoppers in uw afvoeren? Bewaar uw geld liever voor een veilige en professionele oplossing. Onze expert stelt zijn gereedschap zo af dat deze geen schade aan uw sanitair of leidingen kunnen veroorzaken. Binnen een dag kan uw afvoer ontstopt zijn! En wat rekent onze specialist? Hij bepaalt de prijs aan de hand van de volgende zaken:

 • Hoe hardnekkig is de blokkade in uw afvoer?
 • Wordt de blokkade veroorzaakt door een ernstiger probleem, zoals een leidingbreuk of verzakking van de leidingen?
 • Is er (dus) een uitgebreide inspectie nodig?
 • Met welk gereedschap kan de blokkade snel en veilig worden verwijderd?
 • Hoeveel uren zullen er aan de klus besteed moeten worden?

Afvoer ontstopping in Gouda nodig? Bel onze expert

In één of meerdere afvoeren zijn resten blijven steken en u heeft daar last van! maak vandaag nog een einde aan uw ongemak door ons nu te bellen. Efficiënt een afvoer ontstoppen? Van onze specialist kunt u praktische oplossingen verwachten voor een eerlijke prijs. En bij spoed? Ook dan biedt hij u zeer snel een helpende hand.

Afvoer ontstoppen Gouda?

Wij staan 24/7 voor u klaar!