Wc ontstoppen Gouda

Niemand vindt het leuk: een wc ontstoppen. Onze specialisten daarentegen zijn er gek op! We overdrijven niet, want ze doen het iedere dag bij woningen en bedrijven in Gouda. Spoelt uw wc ook niet meer door? Komen de resten zelfs steeds verder omhoog drijven? Dan is het tijd om uw telefoon te pakken en ons te bellen.

Wat kunt u beter niet gebruiken bij een wc ontstopping?

Mogelijk wilt u toch nog wat pogingen wagen om uw wc te ontstoppen voordat u ons belt. Het is dan belangrijk dat u middelen gebruikt die uw sanitair of uw leidingen niet kunnen beschadigen. Chemische ontstoppers kunt u dan beter uitsluiten en wel om de volgende redenen:

  • De leidingen slijten sneller.
  • De agressieve stoffen in het product kunnen gaten in de leidingen branden.
  • Komt u zelf in aanraking met het product, dan kunt u brandwonden oplopen.
  • Zit er ook chloor of bleek in uw wc? Gecombineerd met chemische ontstoppers kan er een gevaarlijk gas ontstaan!
  • De chemicaliën verstoren de waterzuivering in uw riolering.
  • De middelen zijn erg slecht voor het milieu en mogen daarom niet doorgespoeld worden.

Onze expert wil graag uw wc ontstoppen!

Natuurlijk kan uw wc ook om andere redenen verstopt zijn geraakt. Onze experts komen namelijk ook geregeld voorwerpen tegen, zoals speelgoed of hondenbotten. Weet u niet waardoor uw wc geblokkeerd wordt? Dan zoeken onze specialisten dit voor u uit. Hierna kunnen zij de blokkade als volgt verwijderen:

  1. Het vuil wordt uitgefreesd met een verenmachine.
  2. Het vuil wordt met waterdruk weggespoten.
  3. Het vuil wordt verwijderd met een ontstoppingsveer.

Kosten wc ontstoppen Gouda

Onze prijzen staan altijd in verhouding tot onze diensten. Dat is belangrijk, want we willen graag een goede band opbouwen met onze klanten. We kunnen alleen (nog) niet zeggen hoeveel de ingreep u precies gaat kosten. Dat heeft te maken met het feit dat niet alle blokkades op dezelfde manier verwijderd kunnen worden. Bovendien kan onze expert nog onverwachts op (ernstigere) problemen stuiten, zoals een leidingbreuk. Natuurlijk kunt u ons wel alvast bellen voor een kostenraming.

Snel uw wc ontstoppen? Ook bij spoed komen wij langs.

Uw wc weigert natuurlijk dienst op de meest onmogelijke momenten. Maak het uzelf makkelijk en bel onze rioolvakman uit Gouda nu voor een afspraak. Ook als uw wc in het weekend of op een feestdag dreigt te overstromen moet u ons contacteren. Wij zorgen ervoor dat er zo snel mogelijk een expert komt aanbellen!

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!